Kwaliteitszorg | Lambert Accountancy

Kwaliteitszorg

De grootste zorg wordt gegeven aan de uitvoering van onze diensten.
Daarmee is er vooreerst aandacht voor optimalisatie rekening houdend met wijzigingen die op til zijn, zonder daarmee afbreuk te doen aan de wensen van de cliënt.

Tenslotte hechten wij groot belang aan de presentatie van de afgeleverde documenten, zowel voor cliënten als voor financiële instellingen en administraties.

Maak een afspraak

Over Lambert Accountancy

Lambert Accountancy is een accountantskantoor met een multidisciplinaire dienstverlening. De vennootschap, J. Lambert Accountancy Consulting BVBA, werd opgericht in 1998 door haar vennoot Lambert Jan, accountant.

De heer Lambert Jan heeft in zijn loopbaan zowel intern in middelgrote ondernemingen en multinationals als hoofd van de boekhouding gewerkt, als extern als dossierbeheerder van zowel kleine, middelgrote als grote ondernemingen.
Aangezien ondernemingen een meer persoonlijke service wensen, werd in 1998 met een eigen kantoor gestart. De expertise van het kantoor werd in 2011 versterkt door het toetreden van de heer Lambert Daniel, oudste zoon en accountant, als medevennoot in de zaak. Het kantoor is actief in alle mogelijke sectoren bij alle categorieën en grootte van onderneming.

Door het aanhoudend streven naar service en correcte afhandeling van zaken geniet Lambert Accountancy een goede waardering bij ondernemers, banken, administraties en andere dienstverleners. Daardoor wordt een groot vertrouwen gegeven aan de afgeleverde documenten, rapporten en expertises.

Onze klanten krijgen een persoonlijke dienstverlening en worden een vaste beheerder toegewezen. Lambert Accountancy zorgt voor interne en externe opleiding van haar medewerkers, welke als opdracht hebben de klanten correct te ondersteunen.
Alle afgeleverde documenten en rapporten worden voor aflevering nog nagezien en verzorgd afgewerkt zonder overbodige en nietszeggende teksten.

De andere rubrieken op onze website geven meer informatie over onze diensten, nieuwsbrief, nuttige links en hoe ons te contacteren.

Onze diensten

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven rond het nieuws in de fiscale & accountancy wereld? Schrijf u dan nu in op onze nieuwsbrief.