Fiscaliteit | Lambert Accountancy

Fiscaliteit

Het verwerken van alle fiscale verplichtingen zijn opgenomen in ons dienstenpakket. Er wordt gezorgd voor optimalisatie op korte en lange termijn zowel op het vlak van de personenbelasting als op het vlak van vennootschapsbelasting.

Fiscale begeleiding en advies

In een tijd van continu wijzigende fiscaliteit is bijstand en deskundig advies onmisbaar.

Bij ons kan de klant terecht voor alle fiscale aangelegenheden, waaronder het opmaken van de aangifte personenbelasting, fiscaal advies inzake rechtspersonenbelasting, vennootschapsbelasting, BTW, registratierechten, enzovoort, het bijstaan van de klant bij fiscale controles, begeleiden bij het oprichten, splitsen of ontbinden van ondernemingen, enzovoort.

Onze dossierbeheerders krijgen hun eigen dossiers toegewezen die ze door en door kennen, waardoor ze naadloos kunnen voorzien in een proactieve dienstverlening. De klant wordt zo begeleid naar de fiscaal voordeligste weg, rekening houdend met de persoonlijke situatie. De dossierbeheerder kan binnen het kantoor steeds beroep doen op een team van deskundigen met de nodige ervaring.

De grootte van de onderneming is van geen belang. Hoe klein ook, iedereen is steeds welkom.

Onze diensten

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven rond het nieuws in de fiscale & accountancy wereld? Schrijf u dan nu in op onze nieuwsbrief.